• Craveluxeadental@outlook.com
  • 0763 400 491

Tratamente

Profilaxie si preventie​

Te asteptam la igienizare (detartraj, periaj, airflow) la interval de 6 luni pentru a ne asigura de mentinerea sanatatii dintilor tai. Controlul periodic scade mult sansele unor surprize carioase neplacute si orice potentiala problema va fi tratata inca de la formele incipiente.

Albire dentara

Ne dorim sa ne vedem pacientii plecand din cabinet fericiti si zambind. Albirea dentara nu afecteaza dintii atat timp cat este realizata controlat, sub indrumarea si supravegherea noastra.

Protetica si estetica dentara

Protetica dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu restaurarea morfo-functionala si estetica a aparatului dento-maxilar cu ajutorul unor lucrari protetice fixe sau mobile.

Chirurgie

Extractiile dentare sunt proceduri nedureroase, efectuate sub anestezie locala, ce presupun indepartarea dintilor naturali care nu mai pot fi recuperati prin alte mijloace.

Endodontie

Atunci cand cariile dentare nu au fost tratate la timp si nervul din interiorul dintelui a fost afectat, este nevoie de tratament de canal pentru a salva dintele.

Parodontologie

Asigura sanatatea structurilor de suport ale dintilor, adica osul si gingiile. Cu totii ati auzit de parodontoza – ne vom asigura ca nu ai acest fel de probleme.

Odontologie

Este acea specialitate a stomatologiei care trateaza cariile dentare si leziunile necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara). In mod frecvent, dintii sunt atacati si distrusi de carii. Acestea penetreaza structura dintelui si cauzeaza modificari anatomice la suprafata acestuia.